18 mars, 2020 Tobias Lorentzon

Elchef till Ball Packaging i Malmö

Ball Corporation tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och huvudkontoret ligger i Broomfield, Colorado. Vi är en global aktör med 18 700 anställda runt om i världen. I Sverige har vi en dryckesburksfabrik, vilken är placerad i Malmö.  För ytterligare information är du välkommen att besöka vår hemsida www.ball.com

  

Lockas du av att jobba med elfrågor i en superhäftig högvolymsproduktion där små förbättringar ger stora effekter? Till Balls burkfabrik i Fosie söker vi nu en proaktiv ledare.

Arbetsuppgifter
Som elchef kommer du att ha ett övergripande elansvar för anläggningen. Det innebär personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp bestående av två automationselektriker, två industrielektriker samt fem skifteselektriker, och genom ett tydligt och operativt ledarskap samt god kommunikation skapar du delaktighet och förutsättningar för dina medarbetare att nå sina mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:

  • Planera, leda och fördela elarbetet i fabriken och säkerställa rätt prioritering av elresurser
  • Ansvara för underhåll av elanläggningar och styrutrustning i produktionen
  • Arbeta för ett person- och driftsäkert arbetssätt och anläggningar
  • Ansvara för att behörighetskrävande arbeten utförs och kontrolleras enligt gällande lagar och föreskrifter
  • Medverka till ständiga förbättringar och utveckling av teknik

Du kommer att ha elanläggningsansvaret (i ditt ansvar ligger också ett brand- och gasansvar) och även om rollen är fokuserad på det dagliga kommer du jobba en hel del med långsiktiga förbättringsåtgärder för förebyggande underhåll, investeringsprojekt och ny teknik. Du rapporterar till en teknisk chef för fabriken och tjänsten är på heltid och dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en relevant gymnasial utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, och som har goda kunskaper inom el/automation, samt erfarenhet av elarbeten från en tillverkande industri. Du har gedigen ledarskapserfarenhet och kan beskrivas som en duktig förändringsledare. Ett krav är att du har allmän elbehörighet och är väl insatt i Elsäkerhetsverkets regler. Ball är en internationell koncern varför goda kunskaper i engelska är ett krav. Du har en god känsla för kvalitet och förstår innebörden av ett stillestånd i en höghastighetsproduktion och 24/7-verksamhet.

Personliga egenskaper
Som person är du logisk, analytisk och lösningsorienterad. Du är mer extrovert än introvert och får energi av att skapa kontakter och bygga relationer. Du har en utpräglad förmåga att prioritera och få saker ur händerna, och även om arbetet kan vara mycket här-och-nu förmår du lyfta blicken och tänka proaktivt för att ligga steget före. Du är en god problemlösare som drivs av förändring och förbättringar och har lätt för att se helheten och förstå en komplex process.

Ball Packaging erbjuder
Tjänsten som Elchef innebär en möjlighet att få arbeta i hjärtat av en riktigt häftig högvolymsproduktion. Det formligen sprutar ut dryckesburkar! Det finns goda möjligheter att bidra till förbättringar och med höga volymer kan även den lilla förbättringen ge stora effekter i output. Du kommer att få arbeta med en hållbar produkt vars framtid är ljus – aluminium som material kan återanvändas obegränsat antal gånger. Du kommer arbeta med fantastiska kollegor och stämningen är inkluderande med högt i tak och du har en stödjande och närvarande chef.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Elchef – Ball”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Kontakta oss!