Elchef till Ball Packaging i Malmö

Ball Corporation tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och huvudkontoret ligger i Broomfield, Colorado. Vi är en global aktör med 18 700 anställda runt om i världen. I Sverige har vi en dryckesburksfabrik, vilken är placerad i Malmö.  För ytterligare information är du välkommen att besöka vår hemsida www.ball.com

  

Lockas du av att jobba med elfrågor i en superhäftig högvolymsproduktion där små förbättringar ger stora effekter? Till Balls burkfabrik i Fosie söker vi nu en proaktiv ledare.

Arbetsuppgifter
Som elchef kommer du att ha ett övergripande elansvar för anläggningen. Det innebär personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp bestående av två automationselektriker, två industrielektriker samt fem skifteselektriker, och genom ett tydligt och operativt ledarskap samt god kommunikation skapar du delaktighet och förutsättningar för dina medarbetare att nå sina mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:

 • Planera, leda och fördela elarbetet i fabriken och säkerställa rätt prioritering av elresurser
 • Ansvara för underhåll av elanläggningar och styrutrustning i produktionen
 • Arbeta för ett person- och driftsäkert arbetssätt och anläggningar
 • Ansvara för att behörighetskrävande arbeten utförs och kontrolleras enligt gällande lagar och föreskrifter
 • Medverka till ständiga förbättringar och utveckling av teknik

Du kommer att ha elanläggningsansvaret (i ditt ansvar ligger också ett brand- och gasansvar) och även om rollen är fokuserad på det dagliga kommer du jobba en hel del med långsiktiga förbättringsåtgärder för förebyggande underhåll, investeringsprojekt och ny teknik. Du rapporterar till en teknisk chef för fabriken och tjänsten är på heltid och dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en relevant gymnasial utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, och som har goda kunskaper inom el/automation, samt erfarenhet av elarbeten från en tillverkande industri. Du har gedigen ledarskapserfarenhet och kan beskrivas som en duktig förändringsledare. Ett krav är att du har allmän elbehörighet och är väl insatt i Elsäkerhetsverkets regler. Ball är en internationell koncern varför goda kunskaper i engelska är ett krav. Du har en god känsla för kvalitet och förstår innebörden av ett stillestånd i en höghastighetsproduktion och 24/7-verksamhet.

Personliga egenskaper
Som person är du logisk, analytisk och lösningsorienterad. Du är mer extrovert än introvert och får energi av att skapa kontakter och bygga relationer. Du har en utpräglad förmåga att prioritera och få saker ur händerna, och även om arbetet kan vara mycket här-och-nu förmår du lyfta blicken och tänka proaktivt för att ligga steget före. Du är en god problemlösare som drivs av förändring och förbättringar och har lätt för att se helheten och förstå en komplex process.

Ball Packaging erbjuder
Tjänsten som Elchef innebär en möjlighet att få arbeta i hjärtat av en riktigt häftig högvolymsproduktion. Det formligen sprutar ut dryckesburkar! Det finns goda möjligheter att bidra till förbättringar och med höga volymer kan även den lilla förbättringen ge stora effekter i output. Du kommer att få arbeta med en hållbar produkt vars framtid är ljus – aluminium som material kan återanvändas obegränsat antal gånger. Du kommer arbeta med fantastiska kollegor och stämningen är inkluderande med högt i tak och du har en stödjande och närvarande chef.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Elchef – Ball”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Automationsingenjörer med kunskaper i ABB 800M till PolyPeptide

The PolyPeptide Group is a contract manufacturing organization for peptides and peptide related molecules. A global presence throughout the world assures our clients a reliable supply with the necessary capacity for an uninterrupted service. The Group is one of the world’s largest independent contract manufacturers of therapeutic peptides for the cosmetic, pharmaceutical and veterinary markets employing more than 800 people in six manufacturing sites located in France, India, Belgium, Sweden and the USA. PolyPeptide Group is privately-held organization that manufactures over one third of all approved peptide drug substances accounting for over 25% of the sales of outsourced peptide therapeutics worldwide.

 

Vill du arbeta i ett framgångsrikt tillväxtbolag där du får chansen att vara med i spännande investeringsprojekt och jobba med ny teknik nära den egna produktionen? PolyPeptide i Limhamn står inför en större förändringsresa med fortsatta investeringar och du erbjuds vara med och påverka och bidra till kommande automationsstrategier och lösningar.

Arbetsuppgifter
PolyPeptide tillverkar läkemedelssubstanser och som automationsingenjör kommer du ingå i en kompetent projektavdelning vars uppdrag är att översätta kemisternas processkrav till konkreta tekniska lösningar. Du jobbar ofta i projektform där du får vara med från idé till färdiga kvalificerade anläggningar. I ditt ansvar ingår bl a:

 • Ansvara för automationsrelaterat arbete, såväl genom projektarbete som i att stötta den dagliga tillverkningsprocessen
 • Delta i kommande förändringsarbete inom automation, såväl på PLC- som på överordnad nivå
 • Delta i projektarbete, såväl större investeringsprojekt som mindre förbättringsarbeten med hjälp av både interna och externa resurser
 • Förvalta befintliga PLC-/SCADA-system (primärt ABB 800M, men även viss Mitsubishi och Siemens)

Du rapporterar till den lokala teknikchefen och tjänsten är baserad på fabriken i Limhamn.

Kvalifikationer
Vi söker två automationsingenjörer där den ena skall vara senior (10+ års erfarenhet inom automationsområdet), och den andra kan vara mer junior (min. 3 års erfarenhet). För att lyckas i tjänsten är det ett krav att ha arbetat med och ha kunskaper i ABBs PLC-system. Du är van att arbeta i projektform och har erfarenhet av att driva utveckling av nya lösningar från idé till förvaltning av system. Goda kunskaper i både svenska och engelska förutsätts. Kännedom om elkonstruktion är klart meriterande, tillsammans med erfarenhet från läkemedelsbranschen, eller annan regulatoriskt styrd bransch.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du får har lätt för att prioritera och får saker gjorda och trivs att arbeta både självständigt och i projekt. Något som kommer vara avgörande för framgång är din förmåga att samarbeta med andra människor, då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt. Du är utpräglat lösnings- och serviceinriktad.

Varför PolyPeptide?
PolyPeptide är ett företag i stark tillväxt. Efterfrågan från marknaden är stor och som ledande leverantör av komplexa peptider har företaget skapat sig en mycket attraktiv position på marknaden. Företaget har ca 1/3 av världmarknaden och samarbetar med 15-20 av de största läkemedelsbolagen i världen. Ägarbilden är stabilt långsikt och framtiden ljus. PolyPeptide erbjuder en öppen, välkomnande och familjär anda och sätter stort värde i att investera i sina medarbetare och deras kompetens. Du kommer att arbeta i en heterogen miljö där de anställda besitter stora kunskaper och ditt arbete bidrar till att rädda liv och att göra livet lättare för människor. Du kommer att få vara med på en häftig förändringsresa, med emellanåt högt tempo, och delta i många intressanta investeringsprojekt.

Information och ansökan
I det här uppdraget samarbetar PolyPeptide med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Automationsingenjör”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Inköpare till Kockumation i Malmö

Kockumation AB är globalt verksamt inom den marina marknaden med varv och redare som kunder samt med vissa produkter även inom industri. Företaget har 150 anställda med huvudkontor i Malmö och dotterföretag i Kina, Ryssland, Storbritannien, Filippinerna och Schweiz. Bolaget designar, producerar och marknadsför högkvalitativa system och nischprodukter baserat på kärnkompetenserna akustik, mekatronik, automation och IT. Kockum Sonics ingår tillsammans med Polarmarine och Texon Automation i företagsgruppen Kockumation AB. För mer information om företaget läs mer på: www.kockumation.com

 

Kockumation står inför en förändringsresa och är på väg in i nästa generations smarta och uppkopplade marina system och nu söker dig som vill bli en nyckelspelare i arbetet med att skapa en optimal försörjningskedja och ett effektivt flöde från leverantör till kund.   

Arbetsuppgifter
Som inköpare kommer du att arbeta brett med allt från övergripande planering för produktionen i Malmö, till inköp av material till densamma. Du koordinerar order, material, inleveranser och lagernivåer i syfte att säkerställa högsta leveransprecision i kundprojekten. Som verktyg för att stödja inköps- och materialplaneringen används affärssystemet Pyramid. Rollen innebär verkligen att vara spindeln i nätet, och du kommer att ha mycket kontakter internt med både säljavdelningen och teknikorganisationen, samt externt med leverantörer. För rätt person erbjuds goda möjligheter att forma tjänsten och ta större ansvar till att inkludera även t ex leverantörsutveckling, leverantörsförhandlingar och större projektinköp. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till chefen för Supply Chain. Enstaka tjänsteresor kan förekomma till leverantörer eller till den egna fabriken på Filippinerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll, gärna i en verksamhet med egen konstruktion, produktion och lager. Du har lätt för att förstå tekniskt komplexa produkter och kan t ex läsa och förstå en konstruktionsritning. Du har god vana av att arbeta i affärssystem (erfarenhet av Pyramid är meriterande) och har ett utpräglat processtänkande. Goda kunskaper i engelska och svenska är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Vi söker en genuin lagspelare som trivs att jobba tvärs över olika avdelningar. Du har lätt för att skapa struktur och är analytiskt stark. Med en pragmatisk inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt kommer du långt på i Kockumation. Ibland får du vara beredd på att prioritera om och hitta nya vägar – med målet att skapa nöjda kunder. Du motiveras av att utveckla och förbättra befintliga arbetssätt och processer.

Kockumation erbjuder
Företaget är en ledande spelare på en internationell marknad med varumärken och produkter i teknisk framkant. Kockumation befinner sig i ett intressant skede med flera nya produkter på gång och de ser framtiden an med tillförsikt. Du kommer att arbeta i ett företag med en enorm samlad kompetens och där det finns utrymme att jobba fritt och kreativt. För rätt person kommer detta innebära stora möjligheter att påverka och göra skillnad och bidra till ett effektivt flöde från leverantör till kund. Du kommer att jobba nära spännande internationella projekt och det finns stora möjligheter att utveckla inköpsprocessen och leverantörsbasen. Kockumation kännetecknas av korta beslutsvägar där det är egna initiativ välkomnas och där idéer går att förverkliga.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Inköpare – Kockumation”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Processingenjör med passion för automatisering till SWEP i Landskrona

SWEP är världsledande leverantör av kompaktlödda plattvärmeväxlare (BPHE:s). Dessa produkter används när värme behöver överföras effektivt inom luftkonditionering, kyla, värme och industriella applikationer. SWEP verkar nära sina kunder och finns representerat i mer än 50 länder. Företaget har egen säljkår i mer än 20 länder. Med högeffektiva fabriker i Sverige, USA, Malaysia, Slovakien samt Kina är det möjligt för SWEP att betjäna kunder globalt. Företaget är en del av globala Dover Corporation, noterat på New York Stock Exchange (NYSE), med en omsättning på flera miljarder dollar, en diversifierad tillverkare av en bred serie patenterade produkter och komponenter för industriell och kommersiell användning.

 

Vill du vara med och utveckla, optimera och automatisera SWEPs produktionslinjer? Till ett häftigt industriföretag i stark medvind söker vi nu en teknisk relationsbyggare.   

Arbetsuppgifter
Som processingenjör blir din främsta uppgift att utveckla och automatisera produktionslinjerna och tillhörande utrustning i syfte att reducera manuellt icke värdeskapande arbete och sträva mot en mer kostnadseffektiv tillverkning samt bättre maskinutnyttjande och arbetsmiljö. Automatisering och digitalisering är ett led i att arbeta med ständiga förbättringar för att vara konkurrenskraftiga på en global marknad. Initialt kommer du kartlägga och analysera nuvarande processer i syfte att finna förbättringspunkter för att därefter självständigt driva automatiseringsprojekt av olika slag i fabriken. En annan viktig uppgift blir att blicka framåt och vara delaktig i investeringsprojekt kopplat till ny utrustning och expansion av fabriken i Landskrona. Du jobbar ofta i projektform och kommer vara delaktig i både förstudier inför maskininköp och vid installation av densamma, samt hålla i utbildning av egen personal. Du jobbar nära det globala ingenjörsteamet, egna operatörer och underhållspersonal och kommer ha mycket kontakt med externa leverantörer. Du ingår i ett väl sammansvetsat team på ca tio personer och rapporterar till chefen för Process Engineering.  

Kvalifikationer
Vi söker dig med några års erfarenhet av processutveckling/förbättringsarbete inom industrin, med fokus på automatisering. Du har sannolikt en teknisk akademisk utbildning och kan beskrivas som en god mix av teori och praktik. Ett krav är att självständigt kunna driva tekniskt komplexa projekt som innebär mycket kontakter med både interna och externa parter. Helst bör du ha erfarenhet av att ha drivit robotprojekt samt förståelse för automation och industriell IT. Du har en god teknisk förståelse, men samtidigt innehåller tjänsten en hel del arbete bakom skrivbord varför du bör ha en analytisk förmåga och fallenhet för dokumentation. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Rollen som processingenjör på SWEP innebär mycket kontakter och interaktion med människor och därför tror vi att det underlättar om du är en utpräglad lagspelare som tycker om att bygga relationer med t ex operatörer, interna och externa tekniska specialister och underhållspersonal. Du förväntas ta för dig internt och din initiativförmåga innebär även att du kan driva projekt självständigt samt identifiera möjliga nya förbättringsprojekt. Du är trygg i dig själv, öppen, kommunikativ och lyssnande – vilket gör att du lätt får med dig omgivningen på dina idéer. Vi tror också att en förutsättning för att lyckas i rollen är en förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du har ett stort engagemang och gillar teknik och kan anpassa dig till en föränderlig miljö där tempot kan vara högt och där prioriteringar ändras.

Kultur och ledarskap
Du kommer att jobba i en miljö som karaktäriseras av ett lättsamt klimat där skrattet alltid är nära, men aldrig på bekostnad av mål och prestation. Ambitionsnivån är hög och klimatet är öppet och prestigelöst. Tempot är emellanåt högt och ledtiderna till kunderna korta. Ledarskapet präglas mer av målstyrning än detaljstyrning, och det finns en nyfikenhet att prova nya saker i strävan att utvecklas och förbättra sig. Beslutsvägarna är korta vilket innebär att det finns stora möjligheter att genomföra saker, som leder till snabb feedback.

SWEP erbjuder
Det går bra för SWEP. Efterfrågan från marknaden är i det närmaste omättlig. Denna roll blir därför en viktig kugge i maskineriet för att leverera det marknaden efterfrågar, idag och i framtiden. Tjänsten innebär en fantastisk möjlighet att på lång sikt vara med och utveckla fabriken i Landskrona och dess processer. Fabriken står inför en rad intressanta investeringar och automatisering och du kommer få stora möjligheter att påverka din vardag. Ägarbilden är stabil och långsiktig och Dover kommer fortsätta att investera i ny teknik i fabriken i Landskrona. SWEP står för en sund personalpolitik vilket bl a avspeglar sig i låg sjukfrånvaro. Viljan att investera i sin personal är stor, både i form av utbildningar och möjligheter att utvecklas internt i nya roller.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Processingenjör – SWEP”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Senior Masterdata Specialist – Oatly

Oatly was founded back in the 1990s and is based on Swedish research from Lund University. The company’s patented enzyme technology copies nature’s own process and turns fiber rich oats into nutritional liquid food that is perfectly designed for humans. Today, the Swedish company remains independent and dedicated to upgrading the lives of individuals and the general wellbeing of the planet through a lineup of original oat products. www.oatly.com

 

Would you like to be part of the Oatly journey? Oatly is facing a strong growth and international expansion and you will be a key player in securing efficient, accurate and high-quality global processes and standards for Masterdata. This could be a once-in-a-lifetime opportunity if you have a passion for Masterdata.

Responsibilities
As a Senior Masterdata Specialist you will be part of the Global Masterdata team, and you will work with stakeholders globally. It serves as a support function to all of Oatlys regions; EMEA, US and APAC. The main scope of the team is to establish and secure global standards and processes for Masterdata at Oatly, ensuring data quality and data efficiency. Oatly is in the beginning of setting up a new Masterdata structure/organisation and you will be part of the creation of these processes. This means you need to be prepared to work with various tasks, at different levels. You will be reporting to the Global Masterdata Manager and you are based at the headquarters in Malmö. Your responsibility includes, but is not limited to:

 • Daily operations Masterdata setups in IT-systems
 • Setting and developing Masterdata governance in a Masterdata domain
 • Be responsible of developing efficient processes for collection and maintenance of Masterdata to related systems in a specific domain
 • Continuous improvement of ways of working and processes
 • Act as product owner to one of the Masterdata domains

Qualifications
We believe you have 3-5 years’ experience from developing data processes and system administration. Most probably you have a Bachelor’s degree in Computer Science, Data/Information Management, or similar. You have a huge interest in IS/IT and a passion for continuous improvement and digitalization. Of course, you have thorough experience of ERP and Masterdata systems together with MS Excel. Last but not least, you are fluent in English, both verbal and written.

About you
To be successful in this role we think you need a roll-up-your-sleeves entrepreneurial attitude, but at the same time the structured, accurate and supportive mindset. You are used to work with discipline and a tight follow up of the work. You will be working cross-functionally, and it is important that you have curious networking skills as well as the ability to manage stakeholders. You are passionate about being part of a changing business based on values, contributing to a more sustainable world.

You are great in creating clarity in a complex context and you have a strong drive to use communication as a tool to lead business, processes and people forward. The ability to lead your working area with pragmatism and a problem-solving approach is motivating for you, as well as the skill to think ahead, plan and analyse. Furthermore, you are able to cope with ambiguity and a high pace working atmosphere. As Oatly is in a building phase the ability of developing and establishing new ways of working will be key, together with an ability to find creative solutions.

Company culture
Oatly has the culture of a start-up where the accelerated international growth requires fast decisions and flexible mind-sets. Decisions are made close to the functions and with involvement of responsible parties rather than in large management team meetings. The base in science, strong focus on health and sustainability reflects priorities and culture. Creativity and making “the impossible” possible is a key priority for the company and forthe people in the team.

Information and application
In this recruitment Oatly cooperates with Inopto. For further information about this job-opening, please contact recruitment consultant Tobias Lorentzon, +46 735-11 10 60. Send you application to: career@inopto.se, marked with “Senior Masterdata Specialist”.We are looking forward to seeing your application as soon as possible!

 

 

 

Customer Technical Service Manager

Ball Corporation tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och huvudkontoret ligger i Broomfield, Colorado. Vi är en global aktör med 18 700 anställda runt om i världen. I Sverige har vi en dryckesburksfabrik, vilken är placerad i Malmö.  För ytterligare information är du välkommen att besöka vår hemsida www.ball.com

 

Lockas du av att jobba med en miljömässigt hållbar produkt där du får möjlighet att leda ett kompetent team och få inblick i imponerande produktionsanläggningar runtom i Norden? Nu söker vi en kundorienterad teknisk problemlösare med goda ledaregenskaper.

Arbetsuppgifter
Som CTS Manager kommer du att leda ett team med sex tekniska supportingenjörer placerade i Sverige, Finland och England. Teamet består av självgående individer och ledarskapet består mycket i att coacha, stötta och skapa förutsättningar för att prestera och möta mål. Upptill kommer du även själv att arbeta med teknisk service och support till Balls kunder i regionen. Du kommer att fungera som länken mellan Ball och kunderna i en rad olika frågeställningar. Det innebär t ex att koordinera provkörningar hos bryggerier och dryckestillverkare i deras produktionslinjer, teknisk problemlösning, bistå i utveckling av nya produkter samt auditering av kunders produktionslinjer i syfte att hitta förbättringspunkter. Vid reklamationer och kvalitetsbrister ansvarar du för att analysera och reda ut rotorsaker och förmedla/lösa uppkomna problem tillsammans med den producerande fabriken/labbet i UK. Tjänsten innebär många kontaktytor, med allt från operatörer till VD hos kund samt interna kontakter i form av andra Ball-fabriker, eget labb, Sälj/Marknad samt kundsupport. Du rapporterar till CTS Director Nordic & UK och ingår i en mycket trivsam och kompetent grupp där skrattet är nära och där man ställer upp för varandra. Tjänsten, som är baserad i Malmö, innebär ca 50-70 resdagar per år och eftersom arbetet är av mer proaktiv än avhjälpande karaktär har du goda möjligheter att själv planera ditt resande.

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen som CTS Manager krävs utöver ett passionerat tekniskt intresse, ett genuint intresse för människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda egen personal och klart meriterande är om du har lett personal på distans. Du har förmodligen någon form av teknisk utbildning, men viktigare är en praktisk erfarenhet från en liknande roll där du jobbat med problemlösning och teknisk service gentemot kunder. Sannolikt är du personen som själv mekar med bilen eller rent av har byggt ditt eget hus. En klurig fixare helt enkelt! Ball är en internationell koncern varför goda kunskaper i engelska är ett krav. Likaså krävs goda kunskaper i MS Office. Du har en god känsla för kvalitet och förstår innebörden av stillestånd i en höghastighets-produktion.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med goda ledaregenskaper och en välutvecklad samarbetsförmåga. Du är genuint intresserad av teknik och problemlösning, är trygg i dig själv och sätter alltid kunden i centrum. Du är analytisk och strukturerad i din problemlösning och hittar snabbt rotorsaken till varför produktionsrelaterade problem uppstår. Flexibel kan låta klyschigt, men i denna roll krävs en förmåga att emellanåt prioritera om och rycka in för kollegor. Du är duktig på att bygga relationer och skapa förtroende och trivs i sociala kontakter. Du har lätt för att kommunicera på olika nivåer med både kunder och kollegor och din kommunikativa stil är rak och tydlig, men ändå ödmjuk. Sist men inte minst tror vi att du kan komma långt med humor och distans till dig själv och arbetet i denna roll.

Ball Packaging erbjuder
Tjänsten som CTS Manager innebär en roll där du har stora möjligheter att styra ditt arbete. Flexibiliteten är stor och tjänsten i sig kan emellanåt vara krävande, men samtidigt får du väldigt mycket tillbaka. Du kommer att få arbeta med en hållbar produkt vars framtid är ljus – aluminium som material kan återanvändas obegränsat antal gånger. Du kommer att jobba i en nyckelroll för företaget och ses som företagets ambassadör och ansikte utåt hos kunderna, där du ofta välkomnas med öppna armar och tenderar att bli hjälte. Ball erbjuder en gedigen introduktion och produktutbildning och du befinner dig i en internationell koncern där man gärna ser att personalen utvecklas internt. Stämningen är inkluderande med högt i tak och chefen är stödjande, även om han befinner sig på distans.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV (på engelska) till: career@inopto.se med rubriken ”CTS Manager – Ball”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Projektledare till Derome

Vi växer och utvecklas! Vi tror på en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar vi på en ökad produktionskapacitet i våra fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. För att möta detta söker vi nu efter en Projektledare till Derome Plusshus.

Erbjudande:
Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet och med det blir du som anställd i Derome en del av ett företag med stor drivkraft. Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Förutom marknadsmässig lön så satsar Derome mycket på kompetensutveckling för våra anställda och har med det inrättat Deromeakademin.

Arbetsuppgifter:
Derome har stora spännande projekt på ingång och söker nu därför efter en Projektledare som tillsammans med dem vill driva dessa projekt! Vi söker nu för Deromes räkning dig som vill vara en del av ett företag som ligger i ständig framkant gällande utveckling med stort fokus på hållbarhet. Som Projektledare på Derome Plusshus kommer du att arbeta med affärsmässig utbyggnad av bostadsområden med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer att ha nära samarbete med entreprenörer, kunder och kommuner.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen så har du troligtvis en bakgrund som projektledare, platschef eller entreprenadingenjör inom byggbranschen. Vi tror att du är högskoleingenjör inom bygg eller liknande. Du har gedigen erfarenhet av byggprocessen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som Projektledare ställer krav på god struktur och disciplin då du arbetar i flera olika projekt samtidigt. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Resor förekommer som ett naturligt inslag i tjänsten.

Krav:

 • Gedigen erfarenhet av byggprocessen
 • Hög social kompetens
 • God struktur och disciplin i arbetet
 • Körkort

Placeringsort:
Väröbacka

Övrig information:
Derome Plusshus är en division inom Derome Husproduktion. Derome Husproduktion producerar årligen 1 200 bostäder över hela landet och produktionen sker i fyra husfabriker. Tillväxtplanen är offensiv och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering i Väröbacka utanför Varberg. I den här tjänsten samarbetar vi med Inopto Sverige AB, ytterligare upplysningar om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Linda Hake på telefon 0739 45 11 52.

Ansökan:
Skicka din ansökan med CV till linda.hake@inopto.se senast 2019-11-30

Om Inopto:
Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika. Vi söker efter The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt. Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom accelerated startup skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån. Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen. Inopto är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Om Derome:
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

Konstruktionschef till Derome

Derome växer och utvecklas! De ser en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar de på en ökad produktionskapacitet i deras fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. För att möta detta söker vi nu för deras räkning efter en konstruktionschef till Derome Plushus Volymhus.

Erbjudande:
Deromes medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos dem är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i deras verksamhet och med det blir du som anställd i Derome en del av ett företag med stor drivkraft. De vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjudes ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos Derome värdesätts ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Förutom marknadsmässig lön så satsar Derome mycket på kompetensutveckling för våra anställda och har med det inrättat Deromeakademin.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en Konstruktionschef som vill arbeta i ett spännande och expansivt företaget! I rollen som Konstruktionschef har du en nyckeluppgift i att leda avdelningen, där du kommer arbeta både med utveckling och operativt med konstruktion. Du är delaktig i att effektivisera vårt arbetssätt och arbetar för att ta fram rutiner och säkerställer att de följs. Till din hjälp i arbetet har du tio duktiga medarbetare i roller som konstruktörer och projektörer, som du leder på ett målstyrande sätt. Du och ditt team är delaktiga i hela projektfasen och ansvarar för projektering och konstruktion. Tillsammans sätter ni arbetssättet för en effektiv tillverkning och leverans. I ditt arbete har du täta kontakter både med kunder och våra övriga interna avdelningar, du är därför en viktig länk i såväl interna som externa samarbete. En naturlig och viktig del i dina arbetsuppgifter är att ha ett närvarande ledarskap, coacha och utveckla medarbetare och driva ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara:

 • Leda och utveckla verksamheten för att nå uppsatta avdelningsmål i linje med företagets kärnvärden.
 • Ansvara för konstruktions- och projekteringsuppdrag.
 • Personalansvar, inspirerar och motiverar din personalgrupp och jobbar för en bra arbetsmiljö.
 • Resursplanering, ansvar för att bemanna projekten med intern och extern personal.
 • Utveckla kompetens, processer och rutiner.
 • Upprätta budget och göra kostnadsuppföljning.
 • Etablera samarbete med externa konsultbolag, experter och leverantörer.
 • Ledningsgruppsmedlem i division Derome Plusshus.

Kvalifikationer:
Som Konstruktionschef hos oss söker vi en person med driv, förmåga att strukturera, delegera och arbeta proaktivt. Vi söker dig som vill ta en ledande roll och har förmågan att involvera andra och dela med dig av dina kunskaper. Som person bör du ha lätt att komma överens med andra människor, ha ett närvarande ledarskap och kunna motivera och engagera och om så behövs också kunna ägna dig åt visst rutinarbete. Vi lägger stor vikt vid att du är handlingskraftig, kan ta egna initiativ, och kan driva projekt från start till mål. Du har en tydlig ledarpersonlighet där du uppskattar att se dina medarbetare växa och utvecklas.

Krav:

 • Högskoleexamen, önskvärt med bygginriktning.
 • Arbetslivserfarenhet från projekteringsledning och/eller konstruktionsarbete.
 • Några års ledarerfarenhet och har förmågan att involvera andra och dela med dig av dina kunskaper.
 • Kunskaper i CAD.
 • Körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom trähusbyggnation samt gällande byggnormer avseende bostäder. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Då vi har verksamheter i Väröbacka, Skellefteå och Kristinehamn förekommer resor mellan anläggningarna, B-körkort är därför ett krav för tjänsten.

Placeringsort:
Väröbacka

Övrig information:
Derome Plusshus är en division inom Derome Husproduktion. Derome Husproduktion producerar årligen 1 200 bostäder över hela landet och produktionen sker i fyra husfabriker. Tillväxtplanen är offensiv och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering i Väröbacka utanför Varberg. I den här tjänsten samarbetar vi med Inopto Sverige AB, ytterligare upplysningar om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Linda Hake på telefon 0739 45 11 52.

Ansökan:
Skicka din ansökan med CV till linda.hake@inopto.se senast 2019-11-30

Om Inopto:
Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika. Vi söker efter The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt. Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom accelerated startup skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån. Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen. Inopto är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Om Derome:
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

Försäljnings- och projektchef till Derome

Derome växer och utvecklas! De ser en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar de på en ökad produktionskapacitet i deras fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. För att möta detta söker vi nu för deras räkning efter en försäljnings- och projektchef till Derome Planelement.

Erbjudande:
Deromes medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos dem är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i deras verksamhet och med det blir du som anställd i Derome en del av ett företag med stor drivkraft. De vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjudes ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos Derome värdesätts ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Förutom marknadsmässig lön så satsar Derome mycket på kompetensutveckling för våra anställda och har med det inrättat Deromeakademin.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en Försäljnings- och Projektchef till Planelement. Avdelningen producerar prefabricerade byggsatser i trä som planelement för såväl småhus som flervåningshus i upp till åtta våningar. Kunderna är uteslutande B2B – byggentreprenörer och projektutvecklare.

Som Försäljnings- och Projektchef kommer du att vara övergripande ansvarig för affärsområdet Planelement. Till din hjälp har du bland annat projektansvarig, kalkylansvarig, konstruktionsansvarig och självklart dina ca 30 medarbetare som arbetar i roller som bland annat konstruktörer, kalkylatorer, säljare och projektledare. Som Försäljning- och Projektchef har du ett resultatansvar och ansvarar för att avdelningen drivs effektivt och med god lönsamhet, du har personalansvar för projektförsäljare och avdelningens ledningsgrupp. Ditt främsta uppdrag är att ansvara för affärsutvecklingen av Planelement. Det innebär att du arbetar med strategisk planering för försäljnings- och marknadsarbetet samt har ett övergripande projekt-, kalkyl- och konstruktionsansvar. Du arbetar löpande med uppföljning av försäljning, projektframdrift och kostnader. En naturlig och viktig del i dina arbetsuppgifter är att ha ett närvarande ledarskap, coacha och utveckla medarbetare och driva ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara:

 • Resultatansvar för avdelningen
 • Försäljningssansvar
 • Personalansvar och medarbetarutveckling
 • Organisationsutveckling
 • Ledningsgruppsmedlem i division Derome Plusshus

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen så har du troligtvis en arbetslivsbakgrund inom byggindustrin med erfarenhet från byggplats och gedigen ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och projektledning. Vi tror att du är utbildad byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet. Du trivs i en position där samarbete, enkelhet och initiativtagande är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Du har ett ekonomiskt sinnelag. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort:
Anneberg

Övrig information:
Derome Plusshus är en division inom Derome Husproduktion. Derome Husproduktion producerar årligen 1 200 bostäder över hela landet och produktionen sker i fyra husfabriker. Tillväxtplanen är offensiv och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering i Väröbacka utanför Varberg. I den här tjänsten samarbetar vi med Inopto Sverige AB, ytterligare upplysningar om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Linda Hake på telefon 0739 45 11 52.

Ansökan:
Skicka din ansökan med CV till linda.hake@inopto.se senast 2019-11-30

Om Inopto:
Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika. Vi söker efter The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt.
Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom accelerated startup skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån. Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen. Inopto är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Om Derome:
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

Rekryteringskonsult – Malmö

Vi på Inopto hjälper företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika med The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt.

Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom ”accelerated onboarding” skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån.

Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen.

Nu söker vi en entreprenörsdriven kollega, Rekryteringskonsult,  till vårt kontor i Hyllie Arena i Malmö!

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att möta människor och skapa möjligheter mellan individer och företag! Du måste gilla att sälja och att skapa relationer på flera nivåer.

Du har förmodligen jobbat ett par år inom branschen, kanske inom nåt av de större rekryteringsföretagen eller i en grupp av rekryterare på ett industriellt bolag. Men nu har du drivkraften att gå vidare, vara med att bygga på ett nytt sätt att arbeta, men samtidigt tillsammans med oss med många års  erfarenhet i rekryteringsbranschen.

Formellt önskar vi att du har en akademisk examen antingen inom HR, teknik eller ekonomi, och med fördel certifieringar inom ett eller flera urvalsinstrument.

Vad erbjuder vi på Inopto?

Att arbeta på Inopto innebär att vara delaktig på en resa att bygga vidare på en verksamhet där din påverkan är synlig varje dag. Det är ingen annan som påverkar utvecklingen så direkt som vi själva.

Vi har uppdragen och leads framme samt ingångar till några av de mest intressanta bolagen i regionen. I nära samarbete med kollegor, som tillsammans samlar över 50 års branscherfarenhet, får du ett stöd och inspiration till att lyckas med dina operativa uppdrag.

Vi erbjuder naturligtvis konkurrenskraftiga villkor, en öppen arbetsmiljö och att arbeta med flera av Sveriges mest spännande kundföretag.

Har vi skapat ett intresse?

Vill du vara med och utvecklas och utveckla vår verksamhet? Har du förmågan att skapa affärer mellan företag och gillar att jobba i klustret människor, möjligheter och teknologi? Då vill vi gärna höra från dig snarast!

Ring eller maila Matthias Wennerström +46 735 18 05 30 eller Tobias Lorentzon +46 735 11 10 60 Du skickar ditt CV eller LinkedIn profil till

Mail: matthias@inopto.se

************************************************************

Vi arbetar med löpande urval och vi har valt våra mediekanaler, därför önskar vi bara kontakt med sökanden!

Kontakta oss!