Projektledare till Derome

Vi växer och utvecklas! Vi tror på en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar vi på en ökad produktionskapacitet i våra fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. För att möta detta söker vi nu efter en Konstruktionschef till Derome Plusshus.

Erbjudande:
Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet och med det blir du som anställd i Derome en del av ett företag med stor drivkraft. Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Förutom marknadsmässig lön så satsar Derome mycket på kompetensutveckling för våra anställda och har med det inrättat Deromeakademin.

Arbetsuppgifter:
Derome har stora spännande projekt på ingång och söker nu därför efter en Projektledare som tillsammans med dem vill driva dessa projekt! Vi söker nu för Deromes räkning dig som vill vara en del av ett företag som ligger i ständig framkant gällande utveckling med stort fokus på hållbarhet. Som Projektledare på Derome Plusshus kommer du att arbeta med affärsmässig utbyggnad av bostadsområden med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer att ha nära samarbete med entreprenörer, kunder och kommuner.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen så har du troligtvis en bakgrund som projektledare, platschef eller entreprenadingenjör inom byggbranschen. Vi tror att du är högskoleingenjör inom bygg eller liknande. Du har gedigen erfarenhet av byggprocessen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som Projektledare ställer krav på god struktur och disciplin då du arbetar i flera olika projekt samtidigt. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Resor förekommer som ett naturligt inslag i tjänsten.

Krav:

 • Gedigen erfarenhet av byggprocessen
 • Hög social kompetens
 • God struktur och disciplin i arbetet
 • Körkort

Placeringsort:
Väröbacka

Övrig information:
Derome Plusshus är en division inom Derome Husproduktion. Derome Husproduktion producerar årligen 1 200 bostäder över hela landet och produktionen sker i fyra husfabriker. Tillväxtplanen är offensiv och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering i Väröbacka utanför Varberg. I den här tjänsten samarbetar vi med Inopto Sverige AB, ytterligare upplysningar om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Linda Hake på telefon 0739 45 11 52.

Ansökan:
Skicka din ansökan med CV till linda.hake@inopto.se senast 2019-11-30

Om Inopto:
Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika. Vi söker efter The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt. Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom accelerated startup skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån. Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen. Inopto är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Om Derome:
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

Konstruktionschef till Derome

Derome växer och utvecklas! De ser en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar de på en ökad produktionskapacitet i deras fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. För att möta detta söker vi nu för deras räkning efter en konstruktionschef till Derome Planelement.

Erbjudande:
Deromes medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos dem är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i deras verksamhet och med det blir du som anställd i Derome en del av ett företag med stor drivkraft. De vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjudes ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos Derome värdesätts ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Förutom marknadsmässig lön så satsar Derome mycket på kompetensutveckling för våra anställda och har med det inrättat Deromeakademin.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en Konstruktionschef som vill arbeta i ett spännande och expansivt företaget! I rollen som Konstruktionschef har du en nyckeluppgift i att leda avdelningen, där du kommer arbeta både med utveckling och operativt med konstruktion. Du är delaktig i att effektivisera vårt arbetssätt och arbetar för att ta fram rutiner och säkerställer att de följs. Till din hjälp i arbetet har du tio duktiga medarbetare i roller som konstruktörer och projektörer, som du leder på ett målstyrande sätt. Du och ditt team är delaktiga i hela projektfasen och ansvarar för projektering och konstruktion. Tillsammans sätter ni arbetssättet för en effektiv tillverkning och leverans. I ditt arbete har du täta kontakter både med kunder och våra övriga interna avdelningar, du är därför en viktig länk i såväl interna som externa samarbete. En naturlig och viktig del i dina arbetsuppgifter är att ha ett närvarande ledarskap, coacha och utveckla medarbetare och driva ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara:

 • Leda och utveckla verksamheten för att nå uppsatta avdelningsmål i linje med företagets kärnvärden.
 • Ansvara för konstruktions- och projekteringsuppdrag.
 • Personalansvar, inspirerar och motiverar din personalgrupp och jobbar för en bra arbetsmiljö.
 • Resursplanering, ansvar för att bemanna projekten med intern och extern personal.
 • Utveckla kompetens, processer och rutiner.
 • Upprätta budget och göra kostnadsuppföljning.
 • Etablera samarbete med externa konsultbolag, experter och leverantörer.
 • Ledningsgruppsmedlem i division Derome Plusshus.

Kvalifikationer:
Som Konstruktionschef hos oss söker vi en person med driv, förmåga att strukturera, delegera och arbeta proaktivt. Vi söker dig som vill ta en ledande roll och har förmågan att involvera andra och dela med dig av dina kunskaper. Som person bör du ha lätt att komma överens med andra människor, ha ett närvarande ledarskap och kunna motivera och engagera och om så behövs också kunna ägna dig åt visst rutinarbete. Vi lägger stor vikt vid att du är handlingskraftig, kan ta egna initiativ, och kan driva projekt från start till mål. Du har en tydlig ledarpersonlighet där du uppskattar att se dina medarbetare växa och utvecklas.

Krav:

 • Högskoleexamen, önskvärt med bygginriktning.
 • Arbetslivserfarenhet från projekteringsledning och/eller konstruktionsarbete.
 • Några års ledarerfarenhet och har förmågan att involvera andra och dela med dig av dina kunskaper.
 • Kunskaper i CAD.
 • Körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom trähusbyggnation samt gällande byggnormer avseende bostäder. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Då vi har verksamheter i Väröbacka, Skellefteå och Kristinehamn förekommer resor mellan anläggningarna, B-körkort är därför ett krav för tjänsten.

Placeringsort:
Väröbacka

Övrig information:
Derome Plusshus är en division inom Derome Husproduktion. Derome Husproduktion producerar årligen 1 200 bostäder över hela landet och produktionen sker i fyra husfabriker. Tillväxtplanen är offensiv och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering i Väröbacka utanför Varberg. I den här tjänsten samarbetar vi med Inopto Sverige AB, ytterligare upplysningar om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Linda Hake på telefon 0739 45 11 52.

Ansökan:
Skicka din ansökan med CV till linda.hake@inopto.se senast 2019-11-30

Om Inopto:
Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika. Vi söker efter The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt. Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom accelerated startup skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån. Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen. Inopto är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Om Derome:
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

Försäljnings- och projektchef till Derome

Derome växer och utvecklas! De ser en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar de på en ökad produktionskapacitet i deras fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. För att möta detta söker vi nu för deras räkning efter en försäljnings- och projektchef till Derome Planelement.

Erbjudande:
Deromes medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos dem är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i deras verksamhet och med det blir du som anställd i Derome en del av ett företag med stor drivkraft. De vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjudes ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos Derome värdesätts ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Förutom marknadsmässig lön så satsar Derome mycket på kompetensutveckling för våra anställda och har med det inrättat Deromeakademin.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en Försäljnings- och Projektchef till Planelement. Avdelningen producerar prefabricerade byggsatser i trä som planelement för såväl småhus som flervåningshus i upp till åtta våningar. Kunderna är uteslutande B2B – byggentreprenörer och projektutvecklare.

Som Försäljnings- och Projektchef kommer du att vara övergripande ansvarig för affärsområdet Planelement. Till din hjälp har du bland annat projektansvarig, kalkylansvarig, konstruktionsansvarig och självklart dina ca 30 medarbetare som arbetar i roller som bland annat konstruktörer, kalkylatorer, säljare och projektledare. Som Försäljning- och Projektchef har du ett resultatansvar och ansvarar för att avdelningen drivs effektivt och med god lönsamhet, du har personalansvar för projektförsäljare och avdelningens ledningsgrupp. Ditt främsta uppdrag är att ansvara för affärsutvecklingen av Planelement. Det innebär att du arbetar med strategisk planering för försäljnings- och marknadsarbetet samt har ett övergripande projekt-, kalkyl- och konstruktionsansvar. Du arbetar löpande med uppföljning av försäljning, projektframdrift och kostnader. En naturlig och viktig del i dina arbetsuppgifter är att ha ett närvarande ledarskap, coacha och utveckla medarbetare och driva ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara:

 • Resultatansvar för avdelningen
 • Försäljningssansvar
 • Personalansvar och medarbetarutveckling
 • Organisationsutveckling
 • Ledningsgruppsmedlem i division Derome Plusshus

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen så har du troligtvis en arbetslivsbakgrund inom byggindustrin med erfarenhet från byggplats och gedigen ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och projektledning. Vi tror att du är utbildad byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet. Du trivs i en position där samarbete, enkelhet och initiativtagande är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Du har ett ekonomiskt sinnelag. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort:
Anneberg

Övrig information:
Derome Plusshus är en division inom Derome Husproduktion. Derome Husproduktion producerar årligen 1 200 bostäder över hela landet och produktionen sker i fyra husfabriker. Tillväxtplanen är offensiv och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering i Väröbacka utanför Varberg. I den här tjänsten samarbetar vi med Inopto Sverige AB, ytterligare upplysningar om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Linda Hake på telefon 0739 45 11 52.

Ansökan:
Skicka din ansökan med CV till linda.hake@inopto.se senast 2019-11-30

Om Inopto:
Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika. Vi söker efter The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt.
Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom accelerated startup skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån. Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen. Inopto är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Om Derome:
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

Rekryteringskonsult – Malmö

Vi på Inopto hjälper företag och organisationer att bli bättre och mer framgångsrika med The Perfect Fit – bästa matchning av rätt person på rätt plats vid var tidpunkt.

Vi presenterar de mest lämpade cheferna och specialister för vår uppdragsgivares behov. Med stöd av våra tjänster inom ”accelerated onboarding” skapar vi förutsättningar för en bra start på nya jobbet och en fast grund att växa vidare ifrån.

Inom våra tjänster performance consulting bidrar vi till ökad lönsamhet genom att våra uppdragsgivare får ut mer effekt av organisationen.

Nu söker vi en entreprenörsdriven kollega, Rekryteringskonsult,  till vårt kontor i Hyllie Arena i Malmö!

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att möta människor och skapa möjligheter mellan individer och företag! Du måste gilla att sälja och att skapa relationer på flera nivåer.

Du har förmodligen jobbat ett par år inom branschen, kanske inom nåt av de större rekryteringsföretagen eller i en grupp av rekryterare på ett industriellt bolag. Men nu har du drivkraften att gå vidare, vara med att bygga på ett nytt sätt att arbeta, men samtidigt tillsammans med oss med många års  erfarenhet i rekryteringsbranschen.

Formellt önskar vi att du har en akademisk examen antingen inom HR, teknik eller ekonomi, och med fördel certifieringar inom ett eller flera urvalsinstrument.

Vad erbjuder vi på Inopto?

Att arbeta på Inopto innebär att vara delaktig på en resa att bygga vidare på en verksamhet där din påverkan är synlig varje dag. Det är ingen annan som påverkar utvecklingen så direkt som vi själva.

Vi har uppdragen och leads framme samt ingångar till några av de mest intressanta bolagen i regionen. I nära samarbete med kollegor, som tillsammans samlar över 50 års branscherfarenhet, får du ett stöd och inspiration till att lyckas med dina operativa uppdrag.

Vi erbjuder naturligtvis konkurrenskraftiga villkor, en öppen arbetsmiljö och att arbeta med flera av Sveriges mest spännande kundföretag.

Har vi skapat ett intresse?

Vill du vara med och utvecklas och utveckla vår verksamhet? Har du förmågan att skapa affärer mellan företag och gillar att jobba i klustret människor, möjligheter och teknologi? Då vill vi gärna höra från dig snarast!

Ring eller maila Matthias Wennerström +46 735 18 05 30 eller Tobias Lorentzon +46 735 11 10 60 Du skickar ditt CV eller LinkedIn profil till

Mail: matthias@inopto.se

************************************************************

Vi arbetar med löpande urval och vi har valt våra mediekanaler, därför önskar vi bara kontakt med sökanden!

Teknisk projektingenjör till Kockumation i Malmö

Kockumation AB är globalt verksamt inom den marina marknaden med varv och redare som kunder samt med vissa produkter även inom industri. Företaget har 150 anställda med huvudkontor i Malmö och dotterföretag i Kina, Ryssland, Storbritannien, Filippinerna och Schweiz. Bolaget designar, producerar och marknadsför högkvalitativa system och nischprodukter baserat på kärnkompetenserna akustik, mekatronik, automation och IT. Kockum Sonics ingår tillsammans med Polarmarine och Texon Automation i företagsgruppen Kockumation AB. För mer information om företaget läs mer på: www.kockumation.com

Kockumation är på väg in i nästa generations smarta och uppkopplade marina system och nu söker vi dig som vill arbeta med teknik i framkant i en utvecklande och teknisk roll nära både egna R&D-avdelningen och företagets kunder.   

Arbetsuppgifter
Som Teknisk projektingenjör kommer du jobba brett med företagets marina produkter, men med primärt fokus på automationssystemen (t ex ShipMaster och LevelMaster). Tjänsten innebär t ex att du kommer att ta hand om den tekniska delen av kundleveranser såsom att jobba med att förse kunder och partners med teknisk support och lösningsalternativ, genomföra serviceåtaganden och igångkörning på plats hos kund, samt lösa problem av mer akut karaktär. I möjligaste mån löser man problem på distans med hjälp av uppkopplad teknik. Problem som kan uppstå kan vara både mekaniskt, el, tryck/flöde och mjukvarumässigt relaterade. Jobbet innebär en mix av resor till kund och tid på hemmaplan men emellanåt kan det gå ett halvår mellan resorna. På kontoret kommer du att fungera som tekniskt bollplank till både R&D- och monteringsavdelningen, som du stöttar i konfigurationer av såväl hårdvara som mjukvara och dokumentation. Du kommer att jobba nära de egna säljarna som lämnar över projekten till teknikavdelningen och du ingår i en grupp om fyra personer. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till Global Supply Chain Manager.  Resor förekommer i tjänsten och uppskattas till ca 60 dagar/år. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du har ett praktiskt handlag och en bred teknisk profil, gärna med förståelse för elkonstruktion eller automation, pneumatik eller hydraulik. Bakgrund från någotdera av ovan nämnda område kombinerat med viljan och nyfikenheten att breddas inom de övriga fyller kvalifikationskraven väl. Erfarenhet som uppstartsingenjör eller servicetekniker värderas högt. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du en självständig problemlösare som tar dig fram även när utmaningar uppstår ute hos kund. Att lösa saker på egen hand är något du är van vid men du har inga problem att be andra om hjälp eller samarbeta med personer i olika konstellationer av grupper. Som spindeln i nätet förväntas du följa upp, skaffa information och kommunicera till övriga inblandade i projekten. Att ta ägarskap kommer naturligt för dig och du känner dig bekväm med att prioritera, koordinera och få saker att hända. Du har en nyfikenhet och en vilja att sätta dig in i ny teknik och kan växla mellan resor och längre tid hemma. 

Kockumation erbjuder
Kockumation står inför en spännande resa att gå från produktförsäljning till systemförsäljning. Marknadspotentialen för företagets system är betydande och du kommer att arbeta i ett företag med en enorm samlad kompetens. Kockumation är en ledande spelare på en internationell marknad med varumärken och produkter i absolut teknisk framkant. För rätt person kommer detta innebära stora möjligheter att påverka och göra skillnad och bidra till nöjda kunder. Gillar du en fri roll, stora maskiner och kollegor med brinnande tekniskt intresse kommer detta vara arbetsplatsen för dig. 

Kockumation erbjuder
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Teknisk projektingenjör – Kockumation”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. 

Välkommen med din ansökan!

Processingenjör till Trioplast i Landskrona

Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige, och utomlands. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland. Trioplast ägs av Altor Funds. Trioplast Landskrona AB tillhör affärsområde Consumer Packaging & Special Films Division, med systerfabrik i Frankrike. 

Tilltalas du av att arbeta med förändring och utveckling? Vill du jobba med miljömässigt hållbara produkter? I denna roll blir du en nyckelperson i arbetet med att skapa framtidens teknik och processer vid Trioplast fabrik i Landskrona. 

Arbetsuppgifter
Sedan Altor förvärvade Trioplast har en ambitiös strategi lanserats för att skapa förutsättningar för betydligt högre volymer. Som en av Europas ledande expert på polyetenbaserade lösningar arbetar man aktivt med innovation för att erbjuda kunderna värde- och resurseffektiva lösningar, bland annat genom användandet av förnyelsebar och återvunnen råvara.En spännande förändringsresa ligger framför företaget och åtskilliga miljoner kommer investeras. Som ett led i detta söker vi nu en processingenjör som kommer jobba med förbättringsarbete och utveckling av företagets produktionsprocesser. Ditt arbete omfattar alla produktionsavsnitt men fokus kommer ligga på extruderingen. Du kommer att jobba mycket i projektform i nära samarbete med t ex leverantörer och interna intressenter som Produktion, R&D, Underhåll och Kvalitetsavdelningen. Ditt ansvar kommer primärt att handla om följande tre områden:

 • Processoptimering och utveckling inom produktionen
 • Invesesteringar i maskiner och utrustning
 • Bidra till utveckling och optimering av TPM-arbetet

Du rapporterar till Fabrikschefen och tjänsten är baserad i Landskrona.

Kvalifikationer
Vi söker dig med åtminstone några års erfarenhet från en liknande tjänst där du har goda resultat från genomförda förbättringssprojekt i en produktion. Därtill har du en högskoleingenjörsexamen. Du har ett allmänt stort intresse för teknik och kan tillföra tekniska kunskaper på både teoretisk och praktisk nivå. Vi ser gärna att du kommer från en processindustri och har erfarenhet av att jobba i en verksamhet med höga krav på kvalitet och ett utpräglat LEAN-tänkande. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. 

Varför Trioplast?
Trioplast har ett starkt fokus på hållbarhet och ligger i absolut framkant när det gäller att arbeta med återvunnen plast och plast baserad på förnybara råvaror. Omvärldens krav på plasten höjs allteftersom och Trioplast är väl positionerade på marknaden med flera nya och hållbara produkter på gång. Du kommer att få vara med på en fantastisk förändringsresa med en ny stark och långsiktig ägare i ryggen som inte drar sig för att investera i verksamheten. Målen och ambitionerna är höga. Detta är en tjänst som handlar om utveckling, inte förvaltning, och där kommer finnas goda chanser att genomföra förändringar med snabb return-on-investment.Stora investeringar ligger i planen för fabriken i Landskrona – något som du kommer bli högst delaktig i att realisera. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom koncernen. 

Information och ansökan
I det här uppdraget samarbetar Trioplast med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Processingenjör”. 

Välkommen med din ansökan!

Improvement Manager

Kolonial.no är Norges största mataffär online och ett snabbt växande teknologibolag. Vi är ett ambitiöst team som skapar Norges bästa shoppingupplevelse för mat och gör vardagen enklare och enklare för våra kunder.

Tillsammans bygger vi framtidens livsmedelsupplevelse och gör saker som ingen annan har gjort tidigare. Vår hemlighet är vår teknik som förekommer i alla led i företaget och ett passionerat kundfokus. Du får jobba på en framtidsinriktad marknad med stark tillväxt, där vår affärsmodell är banbrytande för att förbättra hela värdekedjan vid leverans av dagligvaror. Vill du bli en del av oss?

Om tjänsten:

Kolonial.no har ett stort fokus på förbättringsarbete och produktivitetsutveckling och söker nu en förbättringschef som kan leda detta arbete. Din huvuduppgift är att leda Kolonial.nos Lean-team, som består av 6 anställda, och skapa förutsättningar för att tillsammans nå gemensamma mål blir en av de viktigaste, och kanske mest stimulerande, uppgifter i denna roll. Teamet har till uppgift att stödja linjestyrningen för att identifiera och genomföra förbättringar som kommer att bidra till ökad säkerhet, kvalitet och effektivitet. Vi söker dig som vill ha bra utvecklingsmöjligheter i en spännande start-up verksamhet och som hjälper till att revolutionera livsmedelsindustrin med oss. Tjänsten är placerad i Oslo.  Några av dina uppgifter:

 • Leda, stödja och utveckla teamet i uppdraget för den kontinuerliga förbättringsoperationen
 • Implementera de verktyg, metoder och standarder för chefer och anställda för att säkerställa det kontinuerliga förbättringsarbete
 • Identifiera, prioritera och säkerställa genomförandet av förbättringsåtgärder med tillsammans med andra chefer
 • Bistå med den fortsatta utvecklingen av en kultur som har fokus på kontinuerlig förbättring

Kraven ovan är höga men å andra sidan kommer du få massvis tillbaka och ett stort mandat att forma rollen.

Varför Kolonial.no?

Rollen som Improvement Manager på Kolonial.no innebär en unik chans att forma en organisation och vara delaktig i att bygga en kultur för att få med både medarbetare och ledare i förbättringsprocessen. Förbättringsarbetet är ett fokusområde inom koncernen och du kommer att bli en nyckelspelare inom bolaget med stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Organisationen är platt, ledarskapet är lean med korta beslutsvägar och de har individen i fokus samt ett öppet och tillåtande förhållningssätt till nya idéer. Du får möjlighet att arbeta i en ambitiös och prestigelös omgivning med höga mål som har stora investerare som tror på dem.

 • Möjlighet att arbeta med förbättringsarbetet i ett av Norges mest spännande start-up företag.
 • En arbetsplats i ständig utveckling och som ständigt erbjuder nya utmaningar.
 • Ett ungt och ambitiöst team med talangfulla kollegor.
 • Konkurrenskraftig ersättning.
 • Satsningar på kompetensutveckling.

Din profil:
Du är en person som tycker om att driva och skapa någonting, som är nytänkande och vill framåt och som hellre trampar ny mark än kör i gamla hjulspår. Primärt söker vi en genuin ledare som har både erfarenhet och passion för att leda människor i förändringsarbetet.

För att passa in i rollen har du:

Relevant eftergymnasial utbildning inom ett eller flera av följande områden: teknik, ekonomi/industriell ekonomi, organisation och ledarskap, förändringsledning och/eller projektledning. Relevant arbetslivserfarenhet kan kompensera för brist på formell utbildning.

 • Gedigen erfarenhet av produktionsmiljöer.
 • Erfarenhet från förändringsarbete, projektledning och hur chefer genomför Lean i en komplex verksamhet.
 • Erfarenhet av problemlösning, bra kunskaper om lean produktion och du kan påvisa bra resultat från att ha implementerat lean i olika projekt.
 • Ett naturligt sätta att kommunicera bra både muntligt och skriftligt på skandinaviskt språk (norska, svenska eller danska) samt på engelska.
 • Stor erfarenhet från att ha arbetat mycket med ständiga förbättringar
 • Specialiserat på ämnen som innehåller Lean eller Six Sigma-metodiken kommer att vara en fördel.

Vi letar efter dig som:

 • Är handlingsinriktad, utåtriktad och inspirerad av att arbeta med människor som ger dig utmaningar.
 • Har goda analytiska färdigheter och behärskar möjligheten att extrahera data, se samband och använda relevanta lösningar i det dagliga leanarbetet.
 • Har ett bra öga för förbättring, lyckas identifiera potential och genomföra nödvändiga förändringar.
 • Är ödmjuk, anpassar och kommunicerar bra med flera nivåer i organisationen.
 • Är initiativrik och är passionerad för att göra förbättringar.
 • Är bra på att coacha och utveckla andra människor, samt vill utvecklas tillsammans med Kolonial.no.

Information och ansökan:
I det här uppdraget samarbetar Kolonial.no med Inopto Sverige AB. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Linda Hake på linda.hake@inopto.se eller via telefon: 0739-45 11 52.

Skicka personligt brev och CV till: linda.hake@inopto.se med rubriken ”Improvement Manager”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Mekatronikingenjör till Nederman i Helsingborg

Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 1900 anställda. Läs mer på nedermangroup.com.

Vill du jobba i ett globalt företag med produkter som bidrar till en mer hållbar värld och i en roll med stor frihet under ansvar där fantastiska möjligheter till karriärutveckling ges? 

Arbetsuppgifter
Som mekatronikingenjör kommer du att jobba brett med olika typer av produkter och projekt. Det kan handla om både ren nyutveckling av framtida produkter men också produktvård inom befintlig portfölj. Innehållet är varierat med t ex konstruktion, produktkvalitet och emellanåt projektledning. Ibland är det större projekt och ibland mindre. Du kommer att fungera som gränssnitt mellan olika avdelningar och jobbar när kollegor inom R&D, produktcentrat, Sälj/Marknad samt produktionen. Ditt ansvarsområde innefattar elektronik men även viss mekanik och du kommer t ex att rita scheman i CAD, designa kretskort, specificera komponenter och genomföra tester. Du kommer att arbeta strukturerat i projektform för att möta kraven inom tillverkning och kvalitet samt legala krav. 

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren mekatronikingenjör med ett genuint teknikintresse och en passion för utveckling av produkter. Sannolikt har du en högskoleingenjörsexamen (eller motsv.) inom mekatronik, maskin eller automation och minst fem års praktisk erfarenhet från industrin, med liknande arbetsuppgifter. Du har genomfört några kommersiella projekt som mekatronikingenjör i nära samarbete med elektronik- och styrsystemsutveckling. Du behärskar CAD och har god förståelse för både elektronik/(el) och mekanik. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Klart meriterande är om du har erfarenhet av att utveckla smarta uppkopplade produkter, samt har jobbat enligt en strukturerad produktuvecklingsmodell. 

Personliga egenskaper
Som person är du utpräglat nyfiken och förändringsinriktad. Du utmanar gärna det befintliga, tänker utanför boxen och har mod att driva dina idéer. Samtidigt som du är självständig och bra på att leda dig själv har du förmågan att samarbeta i team. Du värderar struktur, planering samt ordning och reda och du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du föredrar förändring framför förvaltning och variation framför rutin. Din nyfikenhet, kompetens, energi och passion bidrar till att skapa bra tekniska lösningar. 

Varför Nederman?
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett globalt, teknikdrivet och innovativt företag. Nederman står inför en mycket spännande framtid med nya produkter, digitalisering och kulturförändring. Du kommer att få vara med och skapa morgondagens Nederman med effektiv produktutveckling i enlighet med marknadens krav. Nederman har en mycket stark ställning på marknaden och kommer att fortsätta växa genom förvärv. Du kommer att arbeta med kompetenta och erfarna kollegor i en sammansvetsad grupp som leds av en chef med tydliga visioner för avdelningen, och som får människor att växa och gå utanför sin komfortzon. Det kommer finnas stora möjligheter att driva egna aktiviteter inom produktutveckling och att växa inom organisationen.  

Information och ansökan
I det här uppdraget samarbetar Nederman med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Mekatronikingenjör”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Intervjuer kommer att hållas under augusti månad.  

Välkommen med din ansökan!

Platschef till Wästbygg i Göteborg

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Vi gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel i småstad och storstad – allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten.

Platschef
I den här rollen kommer du att få arbeta i en nytänkande organisation med drivna medarbetare. Du kommer att få vara med från start – där du även ges möjlighet att vara med i projekteringen.

Wästbyggs erbjudande:
Wästbygg strävar efter att vara Sveriges bästa arbetsgivare, för att nå dit arbetar de ständigt med att ta tillvara på sina medarbetares kompetenser och låta dem utveckla dem i organisationen. Förutom det så erbjuder de friskvård – både genom bidrag och olika aktiviteter generösa förmåner samt bonus. De präglas av sunda värderingar och ett hållbarhetstänk som ligger i framkant för branschen.

Arbetsuppgifter:
Som platschef har du ansvar för allt som operativt händer på arbetsplatsen – från igångsättning fram till överlämnandet. Din övergripande uppgift är att se till att det som kunden beställt levereras på rätt sätt och i rätt tid. I tjänsten ingår ledning av personal, inhyrda konsulter och underentreprenörer samt ansvar för vissa inköp, ekonomiska avstämningar och ÄTA-hantering.

Du kommer att ansvara för:

 • projektets totala ekonomi
 • projektets totala framdrift
 • att kvalitets- och arbetsmiljömål uppnås
 • att samspelet med kunden fungerar på bästa möjliga sätt
 • arbetsmiljö (Bas-U)
 • resurs-, och tidsplanering samt samordning av UE

Kvalifikationer:

 • 3–5 års erfarenhet från arbete som platschef
 • Erfarenhet av att driva större projekt inom nyproduktion
 • Relevant akademisk examen är meriterande
 • Kunskap om entreprenadjuridik och lagkrav
 • God datavana

Personliga egenskaper:

 • Goda ledaregenskaper
 • Resultatinriktad
 • Ordningsam
 • Självgående
 • Förmåga att skapa god stämning på arbetsplatsen

Information och ansökan:
I det här uppdraget samarbetar Wästbygg med Inopto Sverige AB. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Linda Hake på linda.hake@inopto.se eller via telefon: 0739-45 11 52.

Skicka personligt brev och CV till: linda.hake@inopto.se med rubriken ”Platschef”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Klinisk prövningsledare till Xvivo Perfusion

XVIVO Perfusion is a medical technology company focused on developing optimized solutions for organ, tissue and cell preservation and perfusion in connection with transplantation. The company is firmly rooted in medical science.

Klinisk prövningsledare

Vill du vara med och utveckla medicinteknik som kan rädda liv? I denna tjänst har dina insatser direkt påverkan på möjligheterna att förbättra chanserna till fler framgångsrika hjärt- och lungtransplantationer. Dessutom får du jobba i en miljö präglad av ett öppet och ärligt klimat där alla hjälps åt.

Arbetsuppgifter
XVIVO befinner sig i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare en klinisk prövningsledare. Som klinisk prövningsledare kommer du att jobba med kliniska studier i syfte att utvärdera effekten av XVIVOs produkter. Primärt kommer du att arbeta med system och lösningar som används vid hjärttransplantationer. I tjänsten ingår t ex att planera, genomföra, monitorera, dokumentera och följa upp studier. Du har tät kontakt med kliniker runt om i Europa och fungerar som länken mellan XVIVO och klinikerna inför, under och efter studierna. Tjänsten innebär många spännande kontakter med t ex sjuksköterskor, kirurger, professorer och egna kollegor. Arbetet innefattar frekvent resande främst i Norden men även inom Europa. Tjänsten är baserad i Göteborg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av kliniska studier, gärna inom medicinteknik, inom Europa. Vi ser helst att du har en utbildning och även viss erfarenhet som sjukhusfysiker, perfusionist eller sjuksköterska (allra helst inom operation/IVA), och därmed en god förståelse för förhållanden, processer och strukturer inom sjukvården. Klart meriterande är erfarenhet av kontakter med Läkemedelsverket och/eller europeiska motsvarigheter. Du är flytande i engelska, både i tal och skrift, och är väl förtrogen med Office-paketet.

Personliga egenskaper
Som person är du bekväm med att knyta nya kontakter och orädd för att möta auktoriteter inom klinik och forskningsfältet. För att lyckas i tjänsten krävs en utpräglad noggrannhet och för att passa in i kulturen på XVIVO tror vi att du gillar att ta stort eget ansvar. Alla hjälper alla och man förväntas ibland göra saker som ligger utanför befattningsbeskrivningen. Du har ett lösningsorienterat synsätt och trivs med att arbeta självständigt.

XVIVO erbjuder
XVIVO är ledande inom lösningar och system för transplantationer och bidrar till att öka chanserna att lyckas med en transplantation. Företagets vision är att ingen skall dö i väntan på ett organ. Bakom sig har man över 15 års intensivt forskningsarbete och framtiden innebär en stor potential i att öka antalet möjliga genomförbara transplantationer. Du kommer att komma in i bolaget i ett intressant skede med nära föreliggande studier på systemen för hjärttransplantationer. Du kommer att få en nyckelposition inom företaget och arbeta i en roll präglad av stor frihet. Klimatet är öppet, ärligt med högt i tak. De sitter i ljusa fräscha lokaler högst upp i WTC vid Korsvägen.

Information och ansökan

För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Linda Hake på Inopto, telefon 0739-45 11 52. Skicka personligt brev och CV till: linda.hake@inopto.se med rubriken “Klinisk prövningsledare”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. 

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss!