19 maj, 2020 Tobias Lorentzon

Processmekaniker till tillverkande företag i Malmö

Tilltalas du av att arbeta med toppmodern processutrustning i ett stabilt och långsiktigt företag som investerar i sin produktion? Vi söker nu en processmekaniker för anställning hos vår kund i Malmö.

 

Arbetsuppgifter
Som processmekaniker kommer du att ingå i en väl sammansvetsad och kompetent grupp av tekniker. Dina främst uppgifter kommer att handla om felsökning (avhjälpande underhåll) och förebyggande underhåll, i syfte att säkerställa en kontinuerligt rullande produktion. Målet är att ägna sig åt övervägande del förebyggande underhåll, för att uppnå en avbrottsfri produktion. Du kommer också att vara delaktig i konstruktion, mekaniska installationer, tester och validering av egen processutrustning, ofta i en ATEX-miljö. I dina arbetsuppgifter inräknas även dokumentation, CE-märkning, riskanalyser och besiktningar.

Du rapporterar till underhållschefen och tjänsten är baserad vid företagets produktionsanläggning i Malmö. I tjänsten ingår beredskap var femte vecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av mekanisk arbete, motsvarande felsökning, installation, service och/eller underhåll. Du har en stor teknisk fallenhet och har sannolikt ett tekniskt intresse som sträcker sig utanför arbetet. Eftergymnasial utbildning är inte något krav utan snarare värdesätts ett praktiskt handlag. Meriterande är om du har erfarenhet från en processindustri, eller en kontinuerlig produktion med höga krav på att inte stå stilla

Personliga egenskaper
Som person förespråkar du samarbete och du trivs med att arbeta i grupp. Du gillar ordning och reda och är noggrann i det du gör. Även om du kommer jobba med felsökning i en miljö med emellanåt högt tempo, får det aldrig ske på bekostnad av säkerhet och kvalitet. Du har mod att kunna fatta egna beslut när så krävs, och du har inga problem att vara tydlig och ge snabba besked.

Vad erbjuds?
Du kommer att arbeta i ett ekonomiskt stabilt tillväxtbolag i en miljö som präglas av engagemang, stor frihet under ansvar och möjligheter att påverka din vardag. Ägarbilden tillåter långsiktighet och investeringar i både utrustning och personal, och produktionen består av toppmodern utrustning. Trivseln är hög, vilket återspeglar sig i låg sjukfrånvaro.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Mekaniker”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss!