14 februari, 2019 Tobias Lorentzon

Projektledare till GBJ Bygg

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. 

  

GBJ Bostadsutveckling AB har på ett framgångsrikt sätt utvecklat en rad bostadsprojekt i Skåne. Vi söker nu en projektledare som vill vara med och realisera dessa projekt.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på GBJ Bygg kommer du att jobba med uppförandet av flerbostadshus i olika former. Du blir den sammanhållande länken för projekten och samordnar t ex projektering, byggledning, inköp och konsulter. Entreprenadformen är oftast totalentreprenad men kan också vara delad entreprenad. Du håller i byggmöten, svarar för ekonomisk uppföljning i projekten, sköter kontakter med kommuner och myndigheter. Normalt leder du 3-4 parallella projekt i storleksordningen 20-80 MSEK. Kort sagt kan man säga att du skapar förutsättningar för att säkerställa optimal balans mellan Tid, Kvalitet och Kostnad i projekten. Du rapporterar till Byggchefen inom GBG Bygg och tjänsten är baserad i Lund. Resor till de olika projekten är vanligt förekommande, inom Skåne.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen med inriktning bygg. Till detta har du ca 5 års praktisk arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom bygg- eller fastighetsbranschen som ställt höga krav på planering och samordning. Du har goda administrativa färdigheter och är van att styra flera parallella projekt samtidigt. Vi ser gärna att du har en god kännedom om branschen och ett nätverk av entreprenörer, underentreprenörer och konsulter, samt känner dig bekväm i kontakter med kommuner och myndigheter. Ett intresse för affärer/ekonomi och kännedom om entreprenadjuridik ökar chanserna att bli framgångsrik i rollen. Körkort är ett krav.

 Personliga egenskaper
Vi söker någon som trivs i en kreativ och entreprenöriell miljö. GBJ Bygg är präglat av en öppen kultur där man tillåts ta initiativ och där det inte finns några dumma frågor. Med ett öppet sinne och glatt humör kommer du långt inom GBJ Bygg. För att lyckas i rollen tror vi att du har en lösningsinriktad attityd och en god förmåga att bygga relationer. Du trivs när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen.

GBJ Bygg erbjuder
GBJ Bygg är ett etablerat byggbolag i stark tillväxt. Organisationen är platt och utan hierarkier eller revir, och klimatet är behagligt och hjälpsamt. Tempot är emellanåt högt men på vägen tillåter man sig att ha roligt. Företaget har en mycket stabil ekonomi och framtiden ser ljus ut och för tjänsten i fråga ligger flera projekt i startgroparna. Riskerna är dessutom spridda mellan hyresrätter och bostadsrätter. GBJ Bygg står för en sund personalpolitik och investerar i sina medarbetare och du erbjuds en fri och flexibel roll med stora chanser att påverka och forma din vardag.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken “Projektledare”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.


Välkommen med din ansökan!

 

Kontakta oss!