3 april, 2019 Tobias Lorentzon

Underhållschef till Rechon Life Science

Rechon Life Science är ett läkemedelsföretag i Limhamn med ca 160 anställda. Våra specialiteter är aseptiska injektionspreparat samt nasala och orala sprayer. För mer information besök oss på www.rechon.com

 

Rechon Life Science befinner sig i ett intressant skede med ett flertal förestående investeringar i fabriken i Limhamn. Tekniska nivån är hög och företaget spår en stark tillväxt närmaste åren. Nu söker vi en Underhållschef som skall leda underhållet till nya nivåer.

Arbetsuppgifter
Som Underhållschef får du det övergripande ansvaret för maskiner och fastigheter. Du leder ett väl fungerande team av välutbildade och kunniga tekniker. Du ansvarar för att ta fram, implementera och följa upp de bästa förutsättningarna för att få till stånd ett effektivt underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och underhåll i produktionen. Som del i ditt ansvarsområde kan nämnas:

  • Leda och utveckla medarbetarna mot uppsatta mål
  • Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionen
  • Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar m.m.
  • Aktivt bidra med din kunskap i beslut om förändringar, ombyggnationer och investeringar
  • Hantera löpande fastighetsfrågor såsom underhåll och inköp av förbrukningsmaterial
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete och övergripande brandskyddsfrågor
  • Aktivt arbeta med olika förbättringsverktyg såsom SixSigma, 5S etc

Du kommer att rapportera till VD. Kontaktytorna inom företaget är många och underhållsavdelningen är en viktig intern tjänsteleverantör. Främst kommer du att arbeta med vår produktion och våra projektledare. Du kommer också att vara det naturliga bollplanket för vår projektavdelning vid införande av vårt omfattande investeringsprogram.

Din profil
Du är sannolikt idag underhållschef inom livsmedels-, läkemedels- eller medicintekniska branschen (eller annan regulatoriskt styrd bransch), alternativt har ambitionen att ta nästa steg i din karriär. Du har någon form av teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet och ett stort tekniskt intresse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du arbetet med SixSigma, andra förbättringsverktyg eller program för förebyggande underhåll är detta en klar merit.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad. Du är också strukturerad och stresstålig. Prestigelöshet och en positiv inställning till förändring är också framgångsfaktorer i denna roll. Du är en naturlig ledare som är van att leda genom målstyrning och du inspirerar och engagerar din personal i förändrings- och förbättringsarbete. Sist men inte minst, du har ett tydligt kundfokus och strävar mot att leverera intern service av högsta klass.

Varför Underhållschef på Rechon Life Science?
Rechon Life Science befinner sig i en stark tillväxt med kommande högre volymer och investeringar i fabriken. För dig som tilltalas av ny teknik och tekniska utmaningar kommer detta vara en mycket intressant tjänst. Du erbjuds stora möjligheter och påverka och forma underhållsarbetet och gruppen. Där finns en stor investeringsvilja och för rätt person finns goda möjligheter till personlig och karriärsmässig utveckling.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken “Underhållschef – Rechon”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.


Välkommen med din ansökan!

 

Kontakta oss!