19 maj, 2020 Tobias Lorentzon

Underhållschef till tillverkande företag i malmö

Lockas du av att driva och utveckla en underhållsavdelning mot en vision om ett systematiskt förebyggande underhåll? Vi söker nu en underhållschef för anställning hos vår kund i Malmö.

 

Kvalifikationer
Som UH-chef kommer du att leda och fördela arbetet inom underhållsavdelningen. Stort fokus kommer att ligga på att driva och utveckla arbetet mot en högre andel förebyggande underhåll, för att undvika akuta avhjälpande insatser. Förbättringsarbete blir en naturlig del av arbetet, liksom arbete med 5S. Du ansvarar för underhållsplanering, sätter mål för verksamheten och din personal. Till din hjälp har du en kompetent avdelning på ca sex personer samt ett mobilbaserat underhållssystem. Personalansvaret innebär t ex ansvar för lönesättning, PU-samtal, kompetensutveckling och bemanning. Företaget följer rutiner baserade på ISO 9001, 14001 och 45001.

Du rapporterar till produktionschefen och tjänsten är baserad vid företagets produktionsanläggning i Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren UH-chef och uppskattad ledare med förmåga att skapa resultat genom samarbete. Du har goda kunskaper om och praktisk erfarenhet av hur man implementerar ett strukturerat och systematiskt underhållsarbete och med dig har du en välfylld verktygslåda av förbättringsverktyg. Vi ser gärna konkreta exempel på hur du har drivit och utvecklat en UH-avdelning till nya nivåer av förebyggande underhåll. Du är van att arbeta målstyrt gemom mätetal för en underhållsavdelning

Personliga egenskaper
I dig bor en utvecklare snarare än förvaltare. Du motiveras av ständiga förbättringar och att ta ansvar. Som person är du noggrann av naturen, självgående och har pondus nog att kunna ge raka besked – även i svåra situationer. Du behåller lugnet även i en stressad situation som ett stillestånd i produktionen. Ditt ledarskap karaktäriseras av handlingskraft, delegering, frihet under ansvar och uppföljning. I denna befattning finns stora möjligheter att ta egna initiativ och att verka fritt utan detaljstyrning, inom givna ramar.

Vad erbjuds?
Du kommer att arbeta i ett ekonomiskt stabilt tillväxtbolag i en miljö som präglas av engagemang, stor frihet under ansvar och möjligheter att påverka din vardag. Ägarbilden tillåter långsiktighet och investeringar i både utrustning och personal, och produktionen består av toppmodern utrustning. Det kommer finnas goda möjligheter att åstadkomma positiva resultat. Trivseln är hög, vilket återspeglar sig i låg sjukfrånvaro.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”UH-chef”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss!