20 maj, 2020 Tobias Lorentzon

Uthyrare till KlaraBo

KlaraBo uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror och har idag verksamhet över hela landet. Vi förvärvar mark i tillväxtregioner och bygger sedan snabbt och enkelt kostnadseffektiva och ytsmarta, egenutvecklade KlaraBo-hus. Vi kan effektivt kombinera antalet lägenheter och lägenhetsstorlekar efter kommunens behov. Med vårt flexibla byggsätt, kan vi också enkelt anpassa oss till tomternas storlek och utformning. KlaraBo har sitt huvudkontor i Malmö.

KlaraBo är idag etablerade på ett antal orter i Skåne. Vi finns i Höganäs, Helsingborg, Bjuv, Svalöv, Malmö och Trelleborg. Nu växer vi ytterligare och söker därför uthyrare till våra bostäder i Skåne!

Om tjänsten:

Som uthyrare hos oss på KlaraBo, kommer du ansvara för uthyrningen av bostäder i ditt område. Du kommer ha en viktig roll som KlaraBos representant gentemot hyresgäster, entreprenörer och marknad. Din uppgift blir att säkerställa att KlaraBos uthyrningsverksamhet håller en hög professionell nivå och bedrivs på ett effektivt sätt.

Dina viktigaste ansvarsområden och uppgifter kommer vara:

  • Visningar och marknadsföring
  • Administration av intresseanmälningar och kösystem
  • Boendeintroduktion
  • Besiktningar och besiktningsprotokoll i samband med uppsägning och avflyttning
  • Standardförbättringar i samband med uthyrning
  • Handläggning av ärenden relaterat andrahandsuthyrning, lägenhetsbyten och överlåtelser etc.
  • Månadsrapportering avseende vakanser och outhyrda objekt
  • Medverka vid hantering av betalningsärenden och uppföljning av hyresreskontra

Kvalifikationer:

Vi ser att du utbildningsmässigt minst har gymnasiekompetens inom något teoretiskt program. Det är meriterande om du har någon form av fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning, ex. mäklare eller förvaltare/förvaltningsassistent. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Det är mycket meriterande för tjänsten om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta i Vitec (eller annat fastighetssystem) samt erfarenhet av hyresjuridik/hyreslagstiftning.

Personliga egenskaper:

Du är en driven och affärsmässig person med god social och kommunikativ kompetens. Vidare ser vi att du är ansvarskännande, flexibel och kundfokuserad. Du är strukturerad och noggrann i arbetet och har god administrativ förmåga. Du är en person som trivs med att arbeta självständigt och affärsdrivet i ett kontinuerligt växande, entreprenörsorienterat bolag.

Vi erbjuder:

En tjänst i ett expansivt bolag, där det finns mycket stora möjligheter att växa och utvecklas vidare, både som person och i yrkesrollen. KlaraBo är under ständig utveckling och tillväxt, vilket skapar många möjligheter. Du får chansen att få vara med på den fortsatta resan i en dynamisk och framåtblickande verksamhet och kommer få jobba självständigt med mycket eget ansvar och inflytande!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar KlaraBo med Inopto. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande och ser därför din ansökan omgående. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Peter Karlsson på Inopto, 0735-165514. Skicka personligt brev och CV till: peter.karlsson@inopto.se med rubriken ”Uthyrare”.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi på Inopto har över 20 års samlad erfarenhet av att kompetensbaserat rekrytera specialister och chefer till bygg- och fastighetssektorn, samt teknik- och industriföretag. Bland våra uppdragsgivare finns många av Sveriges mest framgångsrika företag.

 

Kontakta oss!